5秒敷完一個眼膜? 顛覆傳統眼膜界的經典!!

大家聽到「敷眼膜」呢3個字會係咩感覺?我就第一時間諗到兩塊嘢貼係眼底,敷20分鐘,濕濕地,然後有啲野成晚立痴痴,痴住眼底,唔多舒服咁⋯⋯而身邊朋友一直問咗好耐究竟有無好用嘅眼膜後,終於俾我搵到佢!

打破傳統無水眼膜,5 sec rules!

POME 海洋納米5秒祛皺眼膜有乜咁特別呢?同傳統眼膜最大分別之處係100%無水嘅眼膜!無水?咁吸啲咩入去皮膚度啊?唔駛心急,逐格show 俾你睇

1. 拎眼膜時對手一定要乾,一定要乾,一定要乾!
2. 因為眼膜好薄,記住反光果一面係包裝,輕輕撕開
3. 撕開後記得唔好掂到眼膜表面
4. 噴濕眼部四周肌膚
5. 快速由眼頭位置貼上眼膜
6. 沾到水的部分會變成透明
7. 細心檢查是否整張眼膜變透明
8. 只用了5秒時間
9. 眼膜上的成分完全到達皮膚底層!
10. 專利納米纖維技術能運送 4 種天然活性成分100%深至肌底,有效吸收至2.5mm深的真皮層!

只需5秒就敷完嘅眼膜,結果係?

即刻飛去 2:08 睇結果!

5秒就敷完嘅眼膜,真係work?
以最先進的專利電紡納米纖維技術,養分直達肌底

POME 海洋納米5秒祛皺眼膜,以最先進的專利電紡納米纖維技術,運送 4 種天然活性成分100%深至肌底,有效吸收至2.5mm深的真皮層,補充膠原蛋白及維C等養分,細紋、皺紋、浮腫瞬間消失,長效緊緻美白。 臨床實證效果顯著,能解決眼周三大肌膚問題,有效減淡皺紋、眼圈及眼袋,提升眼周肌膚,補濕滋潤亮白。

POME 亦做了一個穿透實驗,證明眼膜內的水溶性納米纖維,活性成分能夠在5秒內透過毛孔進入角質層。

6分鐘後活性成分就能進入表皮層
35分鐘後,活性成分滲透至表皮層最底部,表皮層與真皮層中間位置,肌膚深度約2mm
50分鐘後,活性成分滲透真皮層,肌膚深度約2.5mm

臨床實證效果顯著,能滲透至肌膚深處,重建真皮層的纖維,增生骨膠原,有效減淡皺紋、眼圈及眼袋,提升眼周肌膚,補濕滋潤亮白。

  • 連續使用7天,肌膚彈性即提升17%,水分流失減少16%
  • 連續使用14天,皺紋數量減少超過39%,皺紋大小減少多達32%,皺紋深度減少31%以上

來自紐西蘭的純淨成分

深海膠原蛋白:來自世界上純淨的深海, 能祛皺緊膚

超強抗氧化* 紐西蘭奇異果 :富含維他命C和抗氧 化物,能美白肌膚

超強抗氧化* 釀酒葡萄:葡萄籽萃取,能提升肌膚彈性和減少紅敏症狀

透明質酸:天然保濕成分,能吸收自身1000倍的水分為肌膚保濕



體驗POME 5秒一觸即透眼膜

POME眼膜具可持續性,選用秉承可持續性理念的供應商及原材料,堅持不浪費的原則,美麗同時愛護地球。
100%純天然,不含防腐劑、香料、色素、酒精、礦物油、化學物、塑化劑、
乳化劑、基因改造原成分、羊先脂、丙二醇、丁二醇。
不作動物測試、

www.pomebeauty.com
https://www.facebook.com/POMEbeauty/

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s